lunes, 3 de septiembre de 2012

RESUM DEL 3R TRIMESTRTE

Ací us deixem el resum de les activitats fins a finals de curs!
El 4 de maig ferem la SERENATA de Gaianes, gran dia on ens reunirem a tocar tota la colleTA! de Muro, Gaianes i Alcoi..

 i per a celebrar-ho organitzarem un soparot!

El dia 12 de maig tocarem per a la CAPITANIA de la Filà Maseros de Muro, quina experiència més xul·la!

El 26 de maig vam realitzar un TALLER DE PERCUSSIÓ per als xiquets i xiquetes l'escola Arnauda d'Alcoi, dins de la programació de la Setmana de la Primavera... qui te fotos?

El 31 de maig vam participar a la MANIFESTACIÓ d'Alacant convocada pels Sindicats en contra de les retallades

El divendres 1 de juny començarem el mes també tocant tots junts, els alumnes de 1r i 4t, a la SERENATA d'uns enamorats a Muro
clica ací i mira un vídeo!

El 15 de juny vam actuar al FINAL DE CURS, com cada any, amb els alumnes de l'escola Miguel Hernàndez d'Alco.. Qué xul·lis que anavem amb els tratges i les plomes.. fins al proper curs i bones vacances!

El 16 de juny acompanyàrem amb la nostra música a les ballarines de la Zona Nord, mireu ací que guapes qe anàven desfilant pels carres del barri,

fes clic ací!
El 22 de juny animarem el PASSACARRER de l'escola don Bosco de Cocentàina, i a la nit tocàrem a la FESTA de l'escola Montcabrer de Muro, quin dia més divertit!

El 23 de juny vam recòrrer els carrers de Batoi com cada any, a la tradicional festa reivindicativa del DIA DEL ROS!
I a la nit vam tindre COMIAT de Soltera.. comença la temporada!!! JA saps que comptar amb nosaltres per a les teues FESTES amb el amics!

El 30 de juny vam actuar novament al barri de Batoi, aquesta vegada a la GALA DE FI DE CURS de les activitats que es cursen a l'Associació de Veïns

El 6 de juliol, per a concloure el curs, participem a la GALA DE BANYERES, tot un èxit!! al que participen els alumnes de 1r de Muro, els de 4t d'Alcoi i els alumnes del KAP de Banyeres de Mariola... moltes felicitats a tots i a totes!

Recordeu que el proper 24 de Setembre reprenem el curs a Banyeres, tots els dilluns a les 20h!




No hay comentarios:

Publicar un comentario