martes, 9 de febrero de 2016

PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2015-2016

Comencem el curs amb moltes ganes motivats per diverses activitats escpecials: rebuda de mestres brasileres, el viatge d'intercanvi musical a Roma, l'arribada de nous alumnes... i no parem en tot el trimestre! Ací teniu un resum de les activitats de setembre a desembre:

- TALLER MONOGRÂFIC DE BALLS BRASILERS "ABALLAR!"
El passat 13 de setembre vam rebre a a Isabela e la Monique, mestres i ballarines de la companyia de dansa Rio Maracatu de Rio de Janeiro, Brasil.
 
Côco de roda, afoxé, maracatu i cavalo marinho... locura! acabem tant cansats que demanem acabar abans.. és que potser 6 hores era massa.. jajaja

 


 - TALLER DE TURBANTS AMB LA MONIQUE: 
I, abans de marxar, la Monique ens ofereix un taller dels seus famosos turbants... mireu quina traça ja que vam agafar aquell mateix dia

Estarem encantats de rebre-les a la seua propera gira per Eurpa.. i estigau segures de que aprofitarem tots els coneixements! :D

- SESSIONS DE PERCUSSIÓ FAMILIAR A LA LUDOTECA LA NUVOLA: 
Comencem un nou curs, aquesta vegada mensual, enfocats als més menuts 8de 0 a 5 anys) i els seus familiars (germans, papis, mamis, tiets, cosines, iaios..). A més a un lloc ideal: la ludoteca La Nuvola! 
Ací teniu diverses imatges de les primeres sessions: 

 - ACTUACIÓ A LA FIRA GASTRONÒMICA DE MURO I A LA GLORIETA D'ALCOI:
L'octubre se'ns presenta ple d'actuacions.. així que amb les nostres millors gales.. encara estiuenques, presentem aquest format de percussió i cançó que fa  ballar a tothom!

Ací teniu imatges de la nostra participació a la Fira Gastronòmica de Muro el 4 d'octubre

I a la Fira d'entitats del 9 d'octubre a la Glorieta d'Alcoi

 

- FESTA DE BENVINGUDA DE L'AMPA DE L'ESCOLA MIGUEL HERNÀNDEZ: Enguany tornem a presentar el nostre projecte educatiu i musical a una escola molt especial a la nostra trajectoria, ja que hi van estar treballant del 2008 al 2012, quina il·lusió! Així que, una vegada més, participem a la seua festa al inici del curs. Ací teniu unes imatges de les accions de Ta!Quirikita! a aquesta jornada

- EL TALLER DE BALLS BRASILERS- ACTUACIÓ DE PERCUSSIÓ I CANÇÓ BRASILERA

L'AMPA ha preparat una festa xl·líssima ambientada a la temàtica dels pirates.. així que per acomiador-nos-hi, ens fem aquesta fotassa al fotocol! un matinet massa!

- RAQUEL, LA NOSTRA MESTRA, PARTICIPA A LA TROBADA DEL GRUP ME A PARÍS:
Els percussionistes del Maracatu Europa es tornen a reunir a París per a rebre dos grans mestres de Maracatu arribats de Brasil: 
el mestre Chacon de la Naçao de Maracatu Porto Rico 
i el mestre Hugo Leonardo da Naçao do Maracatu Leao da Campina. 
Tot un honor!
 

- FESTA DE TOTS SANTS A BATOI:
I clar, un any més també acudim a una de les cites ineludibles al calendari de Ta!Quirikita!, la festa de Tots Sants de Batoi que orgabitzen l'associació de veïns conjuntament amb els alumnes de Tasoc de l'institud ubicat al barri... una cita de poooor!- CONVIVÈNCIES TAQUIRIKITERES!
Aprofitant el pont de desembre, que enguany era llarguet, de 4 o 5 dies, fem les motxilles i marxem a passar un parell de dies a la "caseta" de Belen. 
Fem tallers de maces,
 
classe de percu,
 
 taller de costura, 
 
tuneig de surdo, manteniment d'instruments, 
 
anem en bus (qui te les fotos del bus??? jajajajajaa)... total, uns dies molt i molt divertits amb sacs de dormir inclosos

 - CLASSE DE BENVINGUDA ALS NOUS ALUMNES DE TA!QUIRIKITA!
Va ser el 12 de desembre i, tot i que va fer un fretorro de por, va ser d'allò més profitosa... encara que no van aparèixer ni la meitat dels alumnes nous.. jajaja.. és que aneu tots amb una agenda a full :D


I així de feliços i enfeinats acabem l'any i ens disposem a encarar a tope el gener amb la preparació del carnestoltes! Ja veureu els resultats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario